Saturday, 31 August 2013

here now :)

assalam ... wahhhh! long time no see kan ???? siyesly,sya btol2 xda masa nak spent time kat blogger :") 
arini nak citer kit sal skarang ...
skang nie sya tgah training nurse ,, OMG! xpnah jangka pn akan jadi seorg 'nurse' .. tapi mngkin tu rzeki & Allah dah ttp kan cam ne nak buat .. trima je la dgn hati yg trbuka ,, sbbkan sya pnah dgar owg kata dan kata yg mngatakan sebaik-baik pekerjaan adalah jururawat .. :)
hihi ..
tapi, mmg tu baik tapi bnyak yg msti d lpaskan untk mndapt kn something yg terbaik kan ??? im ma right ??? firstly,trpksa jauh dri family,dri smua owg yg kta sayang ,dari something yg kta suka n dari owg yg bertakhta di hati kita ...of coz sakit rasa nak bjauhan tapi cam ne nak buat kan , kalau ada jdoh x kemana .. insyaallah :)

and to my beloved i mark ur word sayang that u say u will wait for me until i finish my training  :) 


 tapi kan kalau dha jauh memang bnyak dugaan .. firstly,my grandmaa meninggal mggu lpas ... 23.ogos.2013 ... malang nya sya xdapat nak balikk miriiiiiiiii :( ... ofcoz i'm sad :( .. i can't meet her for the last time ... :( ..for my grandma ALFATIHAH .. semoga di tempatkan dgn org2 yg briman dan di ampun kan sgala dosa .. amin :)

secondly,my 'fruitheart' g jauh ..him not at myy now :( .. walaupn nya pegi sya xde kat myy & x nampak tapi perasaan tu tetap sdih .. masa dia kol dha mcam xde suara jer bla nak ckap .. mayb ALLAH masa ni bagi dugaan kat hbgn kmi tuk jd lbih matang ,bersbar dan baik .."kadang-kadang ALLAH jarakkan hubungan kita untuk kita kenal erti RINDU,KASIH SAYANG,PENGORBANAN DAN KESETIAN ....


hmm.. tu jer la yg dpat shre .. sya dha nak out ni .. ade masa nanti sya berblogger lagiii yer .. slamat malam alllllllll .. take care .. wasalam ...