Wednesday, 22 August 2012

selamat hari raya ..

assalam ..

first of all,sya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN KAT SELURUH UMAT ISLAM .. =)



hurm,camne raya korang best x ??? mesti best kan ??? tapi kan ,yang paling BEST bila family semua dapat berkumpul sma-sama kn ??? hihi..
okey,sya logout dlu ... malas nk menaip entri pjang2 ..hahhaa..
good nyte ... 
-wasalam -

Wednesday, 1 August 2012

mode : puasa =)



asssalam ..
hye korang ??? watupzzz??? puasa ker x ???? hahahah!!!
korang dha buat persiapan untk raya ker ????  
cakap pasal persiapan raya ,lama lgii kan ??? ade lbih kurang 2 mggu lebihh lgii .. 
peninkkk bla tgok tmphan makin hari makin bertambah .. cam ne la nk siap kan b4 raye erk ....
kalau dha xde sorng yg tmphan ,tak de langsung .. tpi bila dha ade ,bnyak plakkk .. uwaaaa!maybe rezeki bulan ramadhan kott .terima je la kan .. xbaik tolak rezeki.. tpi yg bnyk songgeh tu ,reject jer terus .. hahahaa !(kjam sungguhhh) huaahuaaahuaaa ..
okey la ,nak log out dulu ,siapkan temphan yg memeningkan kepala sbb makin hari rase makin xde masa je nk buat pa pee .. asyikk mghadap tmphan tu jer .. hihihihih!!!
okey .. take care ^.^ 


- salam ramadhan .. wasalam -