Wednesday, 18 January 2012

KAWAN ..

Salam ..
ari nie sya xkrja .. offday .. !yeahhh ! xtau nak buat ape tu lah update blog je,lma dha rsanye xupdate .. brhabok dha pn .. HAHHAHHaahah!! esok dha krja plak,jrang ade mase nak updte blog ape smua.... busy la sngat mnggu nie bab xlma lgi CNY .. maklum lha.. pkja cina rmai yg cuti .. uwaaa~ best nyerrr cuti !! 


ehhh.. ! nak bgitau sya dpat ole2 dri kawan sya*jgn jelesss* .. nak tahu ape dia bgi??? jap erkk.. !
nah! TADAA! ..


 yerrr! nak sngat baca novel nie.. sinopsis BESTT sngad!!
 shawl biru hitam =)
 keychain from sngapore ! =)




btw,thnx a lot(s) KAWAN - myra deyh -... =) ..
okelha.. sya chow !! 
-wasalam-







Thursday, 12 January 2012

hari ini..

salam..
huh! ari nie sya maseh blom trun kja lg.. oh,goshh ! dha 5 hari tak trun erkk.. lma tol lah ...xpe.. hope esok dah dpat trun kja.. kalau asyik cuti je bla plak 'kantau' nk masukkk nie kn??.. hahha! -doakan sya cpat sembuh erk.. -.-* 
borink gak kalau xkja nie.. nak tau ape sya buat tyme cuti dmam tu.. 


nie lahhh.. 
TAAADDAAA!! ~








tulah dia yg sya buat mase sya cuti sakit 'terlebih' tuu.. hahahah! okey lah.. sya chow dulu..take care..




* p/s:: yg kat lam gamba atas tu untuk kwn2 sya kat tmpat kja.. hahaa =)





Monday, 9 January 2012

♥♥ welcome 2012 ♥♥

salam ..
now dha tahun 2012 ... hope tahun nie lebih baik dri tahun yg lepas-lepas ..for my family,my ♥, & u all smoga d'pnjangkan umo & d'murahkan rzeki .. n smoga hbngan sya n azreen kekal slamanya.. 


hmmph! skang nie sya dha krja ..huh! krja memang memenatkan,lebih baikk skolah ....lagi bessttt !! 
tapi kan skang nie sya tgah demam .. dha 2 ari tak krja ,doktor bgi Mc ..huh! pat gak brehat kat umah .. erm.. okey lah,sya out dlu,maseh dmam nie xbest la on9,nak updte blog pn xde mood .. okey.. tc ..

-wasalam-