Saturday, 31 August 2013

here now :)

assalam ... wahhhh! long time no see kan ???? siyesly,sya btol2 xda masa nak spent time kat blogger :") 
arini nak citer kit sal skarang ...
skang nie sya tgah training nurse ,, OMG! xpnah jangka pn akan jadi seorg 'nurse' .. tapi mngkin tu rzeki & Allah dah ttp kan cam ne nak buat .. trima je la dgn hati yg trbuka ,, sbbkan sya pnah dgar owg kata dan kata yg mngatakan sebaik-baik pekerjaan adalah jururawat .. :)
hihi ..
tapi, mmg tu baik tapi bnyak yg msti d lpaskan untk mndapt kn something yg terbaik kan ??? im ma right ??? firstly,trpksa jauh dri family,dri smua owg yg kta sayang ,dari something yg kta suka n dari owg yg bertakhta di hati kita ...of coz sakit rasa nak bjauhan tapi cam ne nak buat kan , kalau ada jdoh x kemana .. insyaallah :)

and to my beloved i mark ur word sayang that u say u will wait for me until i finish my training  :) 


 tapi kan kalau dha jauh memang bnyak dugaan .. firstly,my grandmaa meninggal mggu lpas ... 23.ogos.2013 ... malang nya sya xdapat nak balikk miriiiiiiiii :( ... ofcoz i'm sad :( .. i can't meet her for the last time ... :( ..for my grandma ALFATIHAH .. semoga di tempatkan dgn org2 yg briman dan di ampun kan sgala dosa .. amin :)

secondly,my 'fruitheart' g jauh ..him not at myy now :( .. walaupn nya pegi sya xde kat myy & x nampak tapi perasaan tu tetap sdih .. masa dia kol dha mcam xde suara jer bla nak ckap .. mayb ALLAH masa ni bagi dugaan kat hbgn kmi tuk jd lbih matang ,bersbar dan baik .."kadang-kadang ALLAH jarakkan hubungan kita untuk kita kenal erti RINDU,KASIH SAYANG,PENGORBANAN DAN KESETIAN ....


hmm.. tu jer la yg dpat shre .. sya dha nak out ni .. ade masa nanti sya berblogger lagiii yer .. slamat malam alllllllll .. take care .. wasalam ...

Saturday, 6 April 2013

bday present from KAWAN & DIA :)

* from my buddyz !! thankyou :)


* from MR. SI PENCURI HATI <3



THANKS UNTUK KAWAN-KAWAN ,KAWAN-KAWAN FB YG WISH .. ! THANKS SO MUCH :)
MAY ALLAH BLESS YOU TOO :)




LOT'S OF LOVE;
MIMIEY SHASHA :)


























Tuesday, 5 March 2013

what i want is :)

assalam ...

korang rase puas tak bli barang yg korang nk sgt dgn duit korang sendiri ??? 

haaa! aku rasa puas sangat dapt bli brang yg aku nk dgn dwit titik peluh aku sendiri(baru tau rase yer cam ne ssah nk cri dwit,dulu mase kcil asyik minta dwit mak bapa jer bla nk bli brang hahha ) ..
nk tau aku bli ape ?? jap ar ...







L.O.A.D.I.N.G ~~~~~ .....




TADAA~~
(samsung galaxy ace 2) ..


btw,rasa nk memiliki nie la plakk ..
insyaallah one day klak.. :)








Thursday, 21 February 2013

assalam ... :)

assalam ..
hye ! lma tol dha x berblogger yer .. mcm dha ketinggalan la plak rasenya ..al maklum ler makin hari makin bzy(bzy la sangattt) hahhaha .. !! pjam celik pjam celik xbrase plak dha brkrja dkat 3 blan lbih .. mgkin rase selasa kot smpai xtrase bosan nya kot .. hihi :) ape-ape pun tmpt kja bru & kawan pun baru2 jerr :) meyh, jap g kasi tgok muka kawan-kawan sekerja yer :)


tadaaaa~ nie la dia org :)



oraite :) sampai sini jer ... ade mase nnti update lgi yer :)
wasalam :)